AZOSULF cu GeMIX Technology
îngrășământ 30.0.0 +15%S + 7%C
9 noiembrie, 2022 de
AZOSULF cu GeMIX Technology
Irinel Urian

GeMix® reprezintă cea mai avansată tehnologie cu triplu rol:
- I. Delicvescența 
- II. Disponibilizează fosforul blocat în sol;
- III. Tampon chimic: reglează și stabilizează 
pH-ul solului

AZOSULF GeMIX Technology este utilizat în agricultură ca sursă de Azot, Sulf și Carbon, fiind recomandat pentru toate culturile agricole, în orice anotimp. 
AZOSULF ajută la reglarea pH-ului solului prin aplicare toamna sau primăvara, în același timp cu lucrările de pregătire a terenului, având pH Neutru!

Sulful este elementul care fixează moleculele de Azot nitric în sol, contribuind la stabilitatea acestuia în perioadele călduroase, efectul apărând în urma unei interacțiuni pozitive. Sulful este la fel de necesar ca și Fosforul, și este considerat un mineral esențial în eficientizarea procesului de prelucrare a substanțelor nutritive. Sulful ajută la formarea unor enzime importante și asigură formarea proteinelor în plante. Este necesar în concentrații scăzute, însă deficiența acestuia cauzează probleme majore de sănătate în plante, precum și pierderea vitalității acestora.

Carbonul ajută la stabilizarea celor 3 forme de Azot în sol, fiind singurul element care are acest efect asupra moleculelor de nitrogen.

AZOSULF GeMIX Technology - este un îngrășământ sub formă de granule iregulare cu diametrul între 2-5 mm, solubil în apă, utilizat atât la înființarea culturilor agricole, cât și în vegetație.

Este recomandat a se administra ca sursă de Azot (N) și Sulf (S) și în plantațiile de arbori și arbuști, pomi fructiferi, viță-de-vie;