AGRISOL România, în parteneriat cu Asociaţia Grânarii, a organizat cel mai mare eveniment agricol din zona Moldovei:
SFATUL GRÂNARILOR -SĂRBĂTOAREA FLORII ÎNSORITE-
19 octombrie, 2021 de
AGRISOL România, în parteneriat cu Asociaţia Grânarii, a organizat cel mai mare eveniment agricol din zona Moldovei:
Irinel Urian
 


Peste 500 de fermieri au participat la acest eveniment, ce a fost ca o adevărată expoziţie în aer liber dedicată florii-soarelui. AGRISOL este brandul de îngrăşăminte al Romchim Protect Bacău, companie românească 100%. Divizia AGRISOL s-a dezvoltat în ultimii 2 ani, prin crearea de produse adaptate nevoilor şi posibilităţilor financiare ale fermierilor.

„Agrisol România a recomandat la înfiinţarea platformei de floarea-soarelui aplicarea a două produse, respectiv Cereal Max şi Azosulf, rezultatele pe care le-au obţinut companiile producătoare de sămânţă atestând faptul că ceea ce recomadăm noi este ceea ce trebuie. Fermierul care are acest teren în exploatare l-a preluat acum un an, cu un agrofond redus. Din păcate, tehnica nu a permis ca semănatul să se facă în perioada tocmai optimă, ci ceva mai târziu. Când s-a făcut recoltarea, 11 septembrie, anticipam un rezultat câştigător de 2,7-2,8 tone/ha. Aici avem o tehnologie cu 150 kg de Cereal Max la hectar şi 100 de kg de Azosulf plus încă două tratamente foliare astfel încât cultura să ajungă la o producţie peste aşteptări...“, a declarat Marius Girbea, consultantul de business AGRISOL România.

AGRISOL înseamnă curaj, asumare, un pic de nebunie, materie primă de foarte bună calitate şi oameni smart.

„AGRISOL mai înseamnă aproape 50 de oameni care lucrează în fabrică, în două schimburi, înseamnă foarte multă pasiune şi o promisiune pe care o facem fermierilor - aceea că de la noi vor avea întotdeauna doar calitate“, a susţinut Marius Girbea. Toţi fermierii care au stat până la finalul evenimentului au primit cadou din partea AGRISOL un bidon de 5 litri de Inspire – un concentrat de nutrienţi ce se aplică pe seminţe de orice cultură (rapiţă, grâu, orz, orzoiacă, floarea-soarelui, porumb, soia, legumicultură, etc.) înainte de a fi semănate.
În cadrul evenimentului, fermierii au fost informaţi despre lansarea programului „Bunăstarea“, ce permite acestora, într-un an cu rezultate bune, să dea la schimb pe îngrăşăminte puţin din producţia lor la un preţ mult mai mare decât cel ce se oferă în bani. Mai multe detalii despre Programul „Bunăstarea“ şi produsele AGRISOL sunt disponibile pe website-ul agrisolromania.ro, pe pagina de facebook/agrisolromania.
AGRISOL mulţumeşte pentru reuşita acestui eveniment în primul rând Asociaţiei Grânarii, dar şi companiilor fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea succes: Partener platformă agricolă - Grupul de firme Panifcom. Producători seminţe: Ciproma SEM, Corteva Agriscience, @ Donau Saat, Expert Agribusiness - Seminţe şi pesticide - Fundulea, INCDA Fundulea, KWS România, Lidea România, Maisadour Semences România, Nuseed România, Syngenta România. Expozanţi: Agritehnica, Agro-Est Muntenia, BRD Groupe Societe Generale, Banca Transilvania, @=Cronos, Campion Broker GALAŢI - Cristina Bogoiu, Dicor Land - Utilaje Agricole, Green Expert, IPSO Agricultură, Prutul SA.

citeste articolul aici....