Romchim Protect Bacău
cercetare - inovare - producție
15 aprilie, 2022 de
Romchim Protect Bacău
Irinel Urian
 


Fondată în 2008 și cu sediul în com. Filipești, jud. Bacău, fabrica Romchim Protect, cu peste 600 de produse și servicii personalizate, este un producător și furnizor de top de:

ignifuganti, rășini epoxidice, vopsele, tencuieli, degivranti pentru aeronave, degivranți pentru străzi, autostrăzi și piste aeroportuare, îngrășăminte pentru sectorul agricol, biostimulatori și fertilizatori foliari, substanțe pentru igienă și dezinfectare suprafețe, etc. 

Capacitatea noastră de producție considerabilă, cu o gamă largă de produse de nișă, este pregătită pentru a servi în majoritatea domeniilor de activitate: agricultură, construcții, aviație, medical, etc.

Certificarile ISO și medaliile de argint și aur internaționale sunt mărturiile noastre ca partener de încredere și implicat în cercetare /inovare. 

Activitatea noastră de la cercetare și dezvoltare, până la vânzări și operațiuni post-vânzare, cu reprezentanți în diverse zone din țară, ne permit să oferim produse de înaltă calitate.

Considerăm că livrarea rapidă, costurile și calitatea înaltă,  sunt caracteristicile cheie să fim partener pe termen lung.

Pentru fabricarea produselor sub brand propriu (personalizat), vă așteptăm la sediul nostru, pentru a putea pune fundația unei colaborări avantajoase.

Ai o idee? Te așteptăm la noi!