Contact
  • com. Filipesti 340A
    Bacau - Romania
  • Contacteaza-ne
    +4 0234215990
  • Program
    L-V 08:00 to 17:00

Ingrasaminte complexe si Ingrasaminte foliare

Romchim Protect Agricultura – fabrica de ingrasaminte complexe, ingrasaminte foliare si biostimualtori agricoli.

Agrisol

Inca de la inceput am plecat de la premiza ca ingrasamintele produse de noi, trebuie sa fie de calitate superioara si sa ofere fermierilor increderea ca vor aplica produse cu rezultate reale si vor obtine productii agricole peste asteptari.

Gama completa Agrisol vine in sprijinul fermierilor, alaturi de planuri de fertilizare bine elaborate de specialistii nostri.

Foliare si biostimulatori

Foliarele, alaturi de biostimulatorii de crestere, au dovedit de-alungul timpului, ca aduc beneficii in cantitatea si calitatea culturilor agricole.

⇒Ingrasaminte complexe⇐

⇒ Ingrasaminte foliare⇐

⇒ Biostimulatori⇐

Agrisol NPK

Necesitatea unor scheme de aplicare a produselor
ROMCHIM PROTECT pe diverse tipuri de culturi

Biostimulatorii și fertilizatorii patentați și produși de ROMCHIM PROTECT dau rezultate foarte bune, la orice tip de cultură unde sunt aplicați, deoarece fiecare dintre ei conține biostimulatorul ASFAC BCO-4, substanța ideală pentru dezvoltarea plantelor.

În urma cercetărilor noastre și a rezultatelor obținute de la clienții noștri agricultori, am întocmit acest „GHID DE APLICARE A PRODUSELOR ROMCHIM PROTECT PE TIPURI DE CULTURI“, pentru a obține rezultate maxime pentru fiecare tip de plantă, la prețul de cost cel mai scăzut.

Trebuie avut în vedere că între biostimulatorii și fertilizatorii produși de ROMCHIM PROTECT există diferențe în ceea ce privește modul de acțiune, compoziție și, implicit, cost de producție și de vânzare. De aceea, unii fertilizatori au fost creați pentru anumite tipuri de culturi și trebuie să se administreze în perioade diferite .

 
 
 
 
 
fertilizator.ro