ROMCHIM PROTECT

Companie cu capital integral privat, înființată în anul 1998.

Încă de la început fabrica s-a remarcat prin activitățile de cercetare-inovare, crearea de produse unicat de înaltă calitate, unele dintre acestea fiind patentate și premiate la nivel internațional.

Toate produsele sunt realizate pe linii tehnologice de ultimă generație, respectând cele mai înalte standarde în vigoare.

Performanțele produselor fabricate de compania noastră sunt certificate de către cele mai cunoscute laboratoare din Europa, Canada și SUA.

Odoo • A picture with a caption
Odoo • Image and Text

E timpul să facem din România, o țară mai prosperă.

Politica firmei este guvernata de calitate și profesionalism. Calitatea este foarte importanta pentru noi, de aceea toate materiile prime sunt de cea mai buna calitate, triate strict după standarde înalte, neutilizand materiale de calități îndoielnice.

Motoul firmei este "Siguranța căminului tău".

Pentru asigurarea calității produselor realizate, personalul este în totalitate calificat, iar conducerea are pregătire de specialitate la cel mai înalt nivel în domeniul chimiei.


România produce calitate.

Investim în cercetare și credem cu tărie ca în Romania se produce calitate.

Toate produsele noastre au rezultat din ani de cercetare și inovație proprie, precum și din colaborări cu institute de cercetare din țara și străinătate.


Ambasadori ai inovației românești.

Produsele ROMCHIM PROTECT SA sunt recunoscute pe plan intern și internațional, obținând medalii de argint (în 1997) şi aur (în 2000) la ”Salonul de Inovații, Cercetare și Noi Tehnologii” EUREKA – Brussels, medalia de aur la al 15-lea Salon Internațional de Cercetare, Inovare și Transfer Tehnologic "Inventica 2011" Iași.

Numai în anul 2016 ROMCHIM PROTECT SA a obținut doua medalii de aur la saloanele de inventică precum și numeroase premii pentru inovare și cercetare românească.


Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Siguranța căminului tău.

Idealurile noastre ne provoacă sa facem lucrurile din ce în ce mai bine și ne-au învățat respectul fata de oameni și natura.

Prin munca noastră, dorim:

  • Sa ridicam standardul produselor fabricate in Romania și sa facem separarea dintre oportunism și profesionalism;

  • Sa facem putina lumina în sufletul fiecărui client, oferindu-i siguranța calității;

  • Sa contribuim la educație, la dezvoltare și la protejarea naturii.

Calitatea Europeană

Materii prime de calitate

 Toate materiile prime utilizate în producție, sunt selecționate atent, de la furnizori de încredere, iar calitatea acestora este atent verificata.

Personal calificat

Angajații noștri sunt calificați și specializați, fiind complet responsabili pentru rezultate de producție calitative.

Respectam mediul

Toate produsele din portofoliul ROMCHIM PROTECT, sunt concepute pentru o viața mai ușoară, mai sigură și un mediu mai curat.

Garanția calității

Compania noastră a implementat cu succes sistemele de management al calității și mediului, iar fiecare produs în parte ce pleacă spre clientul nostru, este riguros testat și controlat, oferindu-i siguranța unei garanții și certificarea calității.