ATHLETA

concentrat de nutrienți, cu  aminoacizi, acizi humici și auxine

Fertilizant foliar lichid

Compoziție:Azot total (N): 300g/L, Fosfor (P2O5): 0%, Potasiu (K2O): 60g/L, Sulf (S): 15g/L, Zinc (Zn): 2g/L, Mangan (Mn): 0,13g/L, Cupru (Cu): 0.26%, Fier (Fe): 0.26g/L, Bor (Bo): 0,2g/L, Aminoacizi: 80g/L, Lignohumate 3g/L, Polizaharide: 0,8g/L, Auxine: 1,25g/L, aditivi.

Odoo • Text and Image

CONCENTRAT DE NUTRIENȚI, CU  AMINOACIZI, ACIZI HUMICI ȘI AUXINE

Prin formula sa inovatoare, ATHLETA are în compoziție și un complex de surfactanți, cu rol de acoperire și fixare a fertilizantului lichid, pe întreaga suprafață a aparatului foliar, funcționând ca un lipici. Aceste proprietăți fac astfel ca produsul să rămână ancorat pe toată suprafața plantei, fiind asimilat în întregime de către aceasta. 

ATHLETA se utilizează prin procedee de stropire și pulverizare. Pentru accentuarea efectului, îngrășământul foliar se va pulveriza dimineața, seara sau în zilele cu cer acoperit insistându-se pe partea inferioară a frunzelor. Formula NPK, cu elemente solubile 100%, accelerează metabolismul plantelor, determinând o mai bună absorbție a substanțelor nutritive din sol, asigurând obținerea de producții mărite.

AVANTAJE ȘI BENEFICII

 

ASIGURĂ O BUNĂ DEZVOLTARE A APARATULUI FOLIAR

INFLUENȚEAZĂ ABSORBȚIA ELEMENTELOR NUTRITIVE

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE STAREA DE SĂNĂTATE A PLANTEI


CREȘTE REZISTENȚA PLANTELOR LA STRESUL TERMIC și HIDRIC

CREȘTE REZISTENȚA PLANTELOR LA BOLI

ESTE COMPATIBIL CU PRODUSELE PENTRU PROTECȚIA PLANTELOR