Îngrășăminte complexe și Îngrășăminte foliare
19 ianuarie, 2020 de
Îngrășăminte complexe și Îngrășăminte foliare
Terrabit, Terrabit
 


Pomchim Protect Agricultura – fabrica de îngrășăminte complexe, îngrășăminte foliare si biostimualtori agricoli.


Agrisol

Inca de la început am plecat de la premiza ca îngrășămintele produse de noi, trebuie sa fie de calitate superioara și sa ofere fermierilor încrederea ca vor aplica produse cu rezultate reale și vor obține producții agricole peste așteptări.


Gama completa Agrisol vine în sprijinul fermierilor, alături de planuri de fertilizare bine elaborate de specialiștii noștri.


Foliare și biostimulatori

Foliarele, alaturi de biostimulatorii de crestere, au dovedit de-alungul timpului, ca aduc beneficii in cantitatea si calitatea culturilor agricole.


Necesitatea unor scheme de aplicare a produselor

ROMCHIM PROTECT pe diverse tipuri de culturi

Biostimulatorii și fertilizatorii patentați și produși de ROMCHIM PROTECT dau rezultate foarte bune, la orice tip de cultură unde sunt aplicați, deoarece fiecare dintre ei conține biostimulatorul ASFAC BCO-4, substanța ideală pentru dezvoltarea plantelor.


În urma cercetărilor noastre și a rezultatelor obținute de la clienții noștri agricultori, am întocmit acest „GHID DE APLICARE A PRODUSELOR ROMCHIM PROTECT PE TIPURI DE CULTURI“, pentru a obține rezultate maxime pentru fiecare tip de plantă, la prețul de cost cel mai scăzut.


Trebuie avut în vedere că între biostimulatorii și fertilizatorii produși de ROMCHIM PROTECT există diferențe în ceea ce privește modul de acțiune, compoziție și, implicit, cost de producție și de vânzare. De aceea, unii fertilizatori au fost creați pentru anumite tipuri de culturi și trebuie să se administreze în perioade diferite .