România văzută din tractor
1 noiembrie, 2021 de
România văzută din tractor
Irinel Urian
 


România văzută din tractor

Emisiunea "România văzută din tractor" difuzată pe Agro TV, vineri 22 oct. 2021 e integral aici! Click pe video 👇
Se spune că succesul nu vine din ceea ce faci în mod ocazional, ci din ceea ce faci în mod consecvent. O înțelepciune trăită prin toți porii de un antreprenor dedicat zi de zi cercetării și inovării. Grupul de firme în care activează lucrează în cercetare, producție, construcții, turism, mai nou procesarea laptelui și nimic nu pare să-i stăvilească elanul de a excela în fiecare dintre aceste domenii.
Se numește Ion Neculcea și este fondatorul fabricii Romchim Protect din Filipești.
O emisiune întreagă dedicată unor produse care sunt cu cinci pași înaintea altora, despre care vorbesc Ion Neculcea, Fondator Romchim Protect și Marius Gârbea, reprezentantul Smart Agriculture Services, divizia de distribuție a noilor soluții Agrisol Romania dedicate agriculturii.
Avem inovații românești! Cine le cumpără? Nu totul e distrus, nu a dispărut producția, încă mai avem valori. Dar câți punem preț pe ele? Produse geniale, formule unice, brevetate și recunoscute de laboratoare din Europa, Canada și SUA sunt create la Romchim Protect, într-o mică comună, Filipești, județul Bacău.
NU RATA niciun video, ABONEAZĂ-TE aici! 👇https://www.youtube.com/c/Jurnalagricoldecălătorie
Sunt Patricia Pop, jurnalist, storyteller expert, realizator - prezentator al emisiunii ROMANIA VAZUTA DIN TRACTOR și prima persoana care traversează Romania la volanul unui tractor. Aici pe canalul de YouTube JURNAL AGRICOL DE CALATORIE împărtășesc cu voi meseria mea, pe care o fac cu mare drag. Puteți urmări ROMANIA VAZUTA DIN TRACTOR atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine!
 
 
Add a caption to enhance the meaning of this image.