România văzută din tractor
Din secretele livezilor de cireșe ale familiei Băianu.
15 iulie, 2021 de
România văzută din tractor
Irinel Urian
 


Din secretele livezilor de cireșe ale familiei Băianu. Când și cu ce stropești, ingrasamintele pe care le folosesti sunt câteva dintre elementele care concura la realizarea unei producții bune  sau la distrugerea unei livezi.

https://www.youtube.com/c/Jurnalagricoldecălătorie 👈 ABONEAZA-TE!

Spunea Vasile Băianu că în 2019, chiar înaintea unui episod de ninsoare trârzie a aplicat ASFAC BCO 4 de la Romchim Protect și a fost printre puținii producători care în acel an a avut fructe. Cu o formulă unică recunoscută la nivel mondial, ASFAC BCO 4 a acționat asupra pomilor și nu au fost afectați de zăpada care în aprilie atingea jumătate de metru în livadă. Acest produs are o compoziție sistemică și intră cu ușrință în complexul absorbant al plantei, avand acțiune auxinică.

Agrisol Romania Romchim Protect 

Avantajele produsului ASFAC BCO 4:

🍀Se poate aplica în orice fază de vegetație, inclusiv în perioada de înflorire.

🍀Crește rezistența plantelor la secetă, condiții meteo extreme (stres provocat de temperaturi scazute, umiditate excesiva si diferente mari de temperatura).

🍀Creste cantitatea de clorofilă A si B determinând intensificarea procesului de fotosinteză.

🍀Mărește capacitatea de absorbție a nutrienților administrați la fertilizarea de bază, obținându-se importante sporuri de producție.

🍀Are o influenta asupra germinației semințelor, determinând o răsărire mai rapidă și uniformă a plantelor.

🍀Reface țesuturile plantelor afectate de grindină și contribuie la reluarea ciclului de vegetație. Poate fi aplicat împreuna cu pesticide.

MOD DE APLICARE: Doza optima – 1 L/ha in 200 – 600 litri de apa.

Sunt Patricia Pop, jurnalist, storyteller expert, realizator - prezentator al emisiunii ROMANIA VAZUTA DIN TRACTOR și prima persoana care traversează Romania la volanul unui tractor. Aici pe canalul de YouTube JURNAL AGRICOL DE CALATORIE împărtășesc cu voi meseria mea, pe care o fac cu mare drag. Puteți urmări ROMANIA VAZUTA DIN TRACTOR atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine!  

 

https://www.facebook.com/jurnalagricoldecalatorie

https://www.facebook.com/romaniavazutadintractor

#ROMANIAVATUTADINTRACTOR

#JURNALAGRICOLDECALATORIE