Contact
  • com. Filipesti 340A
    Bacau - Romania
  • Contacteaza-ne
    +4 0234215990
  • Program
    L-V 08:00 to 17:00
despre romchim bacau

E timpul să facem din România, o ţară mai prosperă.

Politica firmei este guvernata de calitate si profesionalism. Calitatea este foarte importanta pentru noi, de aceea toate materiile prime sunt de cea mai buna calitate, triate strict dupa standarde inalte, neutilizand materiale de calitati indoielnice.
Motoul firmei este "Siguranta caminului tau".
Pentru asigurarea calitatii produselor realizate, personalul este in totalite calificat, iar conducerea are pregatire de specialitate la cel mai inalt nivel in domeniul chimiei.


România produce calitate.

Investim in cercetare si credem cu tarie ca in Romania se produce calitate.
Toate produsele noastre au rezultat din ani de cercetare şi inovaţie proprie, precum şi din colaborari cu institute de cercetare din ţară şi străinătate.


Ambasadori ai inovaţiei româneşti.

Produsele ROMCHIM PROTECT SA sunt recunoscute pe plan intern şi internaţional, obţinând medalii de argint (în 1997) şi aur (în 2000) la ”Salonul de Inovaţii, Cercetare şi Noi Tehnologii” EUREKA – Brussels, medalia de aur la al 15-lea Salon Internaţional de Cercetare, Inovare şi Transfer Tehnologic "Inventica 2011" Iaşi.
Numai în anul 2016 ROMCHIM PROTECT SA a obţinut doua medalii de aur la saloanele de inventică precum şi numeroase premii pentru inovare şi cercetare românească.

romchim protect romania

Siguranţa căminului tău.

Idealurile noastre ne provoaca sa facem lucrurile din ce in ce mai bine si ne-au invatat respectul fata de oameni si natura.
Prin munca noastra, dorim:
Sa ridicam standardul produselor fabricate in Romania si sa facem separarea dintre oportunism si profesionalism;
Sa facem putina lumina in sufletul fiecarui client, oferindu-i siguranta calitatii;
Sa contribuim la educatie, la dezvoltare si la protejarea naturii.