Soluții științifice inovatoare în agricultură prezentate de Romchim Protect!
19 ianuarie, 2021 de
Soluții științifice inovatoare în agricultură prezentate de Romchim Protect!
Irinel Urian
 


Reprezentantul Cotidianul Agricol a participat astăzi joi, 14 ianuarie, la cea de a 8-a ediţie a simpozionului „Soluții științifice inovatoare în agricultură”, eveniment organizat de partenerii Romchim Protect și Smart Agricultural Services – SAS, în condiţiile impuse de legislaţie, cu respectarea normelor de distanțare socială și siguranţă a sănătăţii.

Întâlnirea a avut loc într-un cadru restrâns, la sediul Romchim Protect din Filipești, județul Bacău, cu participarea presei agricole centrale, a fermierilor cheie, a managementul Romchim Protect şi a reprezentantului Agxecutive şi moderatorului, Florin Constantin.

În deschidere, fondatorul Romchim Protect, Ion Neculcea, a trecut în revistă istoricul companiei, punând accent pe inovația tehnică din 2021 și pe toate produsele lansate an de an.

„Romchim a demonstrat în fiecare an de activitate valențele sale în domeniul cercetării agricole dedicate aportului pe care chimia neinvazivă îl poate aduce obținerii unor producții mai mari și mai sănătoase în beneficiul consumatorului final. Şi în anul 2021, Romchim Protect a pus accentul pe o nouă gamă de soluţii inteligente, considerate pe drept cuvânt produsele viitorului”, a subliniat Ion Neculcea, director general Romchim Protect.

citeste mai departe, sursa: cotidianulagricol.ro