Workshop "Solutii stiintifice inovatoare in agricultura de la Romchim Protect", editia a 8-a, 2021
20 ianuarie, 2021 de
Workshop "Solutii stiintifice inovatoare in agricultura de la Romchim Protect", editia a 8-a, 2021
Irinel Urian
 


Producatorul si furnizorul de solutii chimice inovante Romchim Protect a organizat la sediul companiei un workshop dedicat informarii mass-mediei si instruirii fermierilor cheie privind portofoliul propriu de produse pentru agricultura, noile tehnologii de cultura disponibile in sfera fertilizarii de specialitate si a constituit lansarea oficiala a Campaniei de Primavara 2021. Bucurandu-se de continuitate, workshopul s-a aflat in acest an la a opta editie.

Evenimentul a fost deschis de Fondatorul societatii, domnul Ion NECULCEA, responsabil principal cu activitatea de cercetare, inventica si inovare.

Romchim Protect a transmis pietei un mesaj puternic privind importanta cruciala a agriculturii in strategia companiei, alaturi de aviatie (degivranti), FMCG - dezinfectanti si materialele de constructii. Acest mesaj a fost constituit din urmatoarele elemente:

1. Lansarea parteneriatului strategic cu Smart Agricultural Services (SAS), firma de distributie de inputuri agricole condusa de Marius GIRBEA, catre care Romchim Protect a externalizat efortul de promovare si comercializare a portofoliului de solutii dedicate fermierilor. Marius GIRBEA a prezentat produsele cheie, enumerate mai jos in prezentul comunicat, precum si primele rezultate tehnice convingatoare inregistrate in ferme cu produsele nou lansate.

citeste mai departe, sursa: Revista Ferma