„Sărbătoarea Florii Însorite” – o adevărată expoziție în aer liber!
1 octombrie, 2021 de
„Sărbătoarea Florii Însorite” – o adevărată expoziție în aer liber!
Irinel Urian
 


Peste 500 de fermieri au participat la acest eveniment, care s-a dovedit a fi o adevărată expoziție în aer liber dedicată florii soarelui.

AGRISOL este brandul de îngrășăminte al Romchim Protect Bacău, companie românească 100% . Divizia AGRISOL s-a dezvoltat în ultimii 2 ani, prin crearea de produse adaptate nevoilor și posibilităților financiare ale fermierilor.

„Agrisol România a recomandat la înființarea platformei de Floarea-soarelui aplicarea a 2 produse, respectiv Cereal Max și Azosulf, rezultatele pe care le-au obținut companiile producătoare de sămânță atestând faptul că ceea ce recomadăm noi este ceea ce trebuie. Fermierul care are acest teren în exploatare l-a preluat acum un an, cu un agrofond redus. Din păcate tehnica nu a permis ca semănatul să se facă în perioada tocmai optimă, ci ceva mai tărziu. Când s-a făcut recoltarea sâmbăta, 11 septembrie anticipam un rezultat câștigător de 2.7-2.8 tone. Aici avem o tehnologie cu 150 kg de Cereal Max la hectar și 100 de kg de Azosulf plus încă 2 tratamente foliare astfel încât cultura să ajungă la o producție peste așteptări…” a declarat Marius Gîrbea, Consultantul de business AGRISOL România.

AGRISOL înseamnă curaj, asumare, un pic de nebunie, materie primă de foarte bună calitate și oameni smart.

„AGRISOL mai înseamnă aproape 50 de oameni ce lucrează  în fabrică, în 2 schimburi, înseamnă foarte multă pasiune și o promisiune pe care o facem fermierilor – aceea că de la noi vor avea întotdeauna doar calitate”, a susținut Marius Gîrbea.



citeste mai multe aici....